Referenties

Yefke Patiwel

YEFKE PATIWEL

Senior portfolio manager
Bohn Stafleu van Loghum
“Tijdens onze eerste editie van het congres Zorgonderwijsvernieuwers voor docenten en opleiders heeft Kjell meteen de juiste toon weten neer te zetten. Er was veel interactie in de zaal en het programma liep compleet gestroomlijnd. Met deze zeer bevlogen dagvoorzitter ben je verzekerd van een goede voorbereiding én een energieke uitvoering tijdens de dag zelf.

Quotes van onze deelnemers;
“Kjell leidde de dag erg duidelijk: lekker kort maar krachtig!”
“Een spontane dagvoorzitter, die de juiste sfeer wist neer te zetten.”
“Zowel in de ochtend, als in de middag prikkelend!”

Ambradgiada Perret

AMBRAGIADA PERRET

Senior event manager
SDU
“Zijn betrokken en kundigheid vullen net datgene aan wat je nog miste voor of tijdens je event. Ik ben enorm fier op Kjell en hij heeft juist dat ene dingetje die jij op dat moment niet ziet… hij vult het aan! Geef Kjell de ruimte en hij denkt met jou mee – Geen uurtje factuurtje maar een Actiefiguurtje!!”

MAKHENI ZONNEVELD

Diversity and Leadership specialist, Transformational Speaker,
Facilitator, Storyteller, Coach and Writer
Real Solutions Training
“Ik werkte met Kjell bij congressen waar hij de dagvoorzitter was en ik was een van de sprekers/trainers. Als spreker heb ik in de afgelopen 20 jaar veel dagvoorzitters in actie gezien in binnen- en buitenland maar er is geen vergelijking met Kjell (He is in a league of his own). Hij is een professional en zijn stijl is heel natuurlijk.”

MARIEKE KOENEN

Trainer/Coach
Kuijpers Installaties
“Kjell is met veel plezier en enthousiasme een inspirerend dagvoorzitter geweest tijdens onze Kick-off van de Medezeggenschapsraad. Kjell is onderscheidend in zijn kennis in het oppakken van een evenement en kan vanuit zijn psychologische achtergrond goed inschatten hoe wij de voor ons gewenste resultaten en een verbindende energie kunnen bereiken. Hij heeft ons geïnspireerd in het programma en heeft structuur en overzicht gebracht door ons enthousiast en bevlogen door het programma heen te leiden.”

YENTL ZWART

Content Coördinator
Sdu
“Kjell is een gemotiveerde en betrokken dagvoorzitter, die de deelnemers in de zaal weet te enthousiasmeren.”

SANDER DE GROOT

Managing Director
Reed Business Information
“Kjell trad niet alleen op als bevlogen dagvoorzitter, maar hielp de presentatoren ook op een aangenaam professionele wijze met hun voorbereiding. Mede door zijn inzet is de waardering voor onze evenementen jaar na jaar gestegen.”

HANNAH VAN DEN BERG

Marketing Executive
Nextens
“Kjell is een gedreven en betrokken dagvoorzitter, die het publiek weet te boeien en mee te nemen in z’n verhaal. In de voorbereiding kwam hij altijd met goede ideeën die echt een bijdrage leverden aan het eindresultaat.”